Interactief voorlezen met de Verteltante
Hallo!

Ik ben Tante Es

//www.verteltante.nl/wp-content/uploads/2017/06/divider_img.png

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Tante Es, ook wel Esther Holtkamp, en altijd al dol geweest op het verzinnen en schrijven van verhalen. Ik heb zes jaar lang als redacteur voor Donald Duck Weekblad gewerkt. Daar heb ik een fantastische tijd gehad en ontzettend veel geleerd. Als Tante Es schrijf en bedenk ik interactieve verhalen. Die stop ik in mijn koffer en daarmee ga ik langs bij kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, festivals, kinderfeestjes en meer.

In de eerste plaats moeten mijn verhalen natuurlijk leuk zijn, maar daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn publiek er ook altijd iets van leert. Zo heb ik bijvoorbeeld een echt struisvogelei of een voelplaat met echt schapenwol.

Als Tante Es komt vertellen is het niet alleen maar stilzitten en luisteren. Ik laat de kinderen kijken, voelen, uitproberen en meedoen. Want je kunt het pas ├ęcht beleven als je het zelf ondervindt.

Het is prachtig om de fantasie van kinderen te prikkelen en ze mee te nemen in de wereld van mijn verhalen.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe locaties om langs te komen. Stuur me dus gerust een berichtje, ik kom graag eens vrijblijvend langs!

//www.verteltante.nl/wp-content/uploads/2018/03/tantees_signature.png

Stuur me een bericht? Leuk!

//www.verteltante.nl/wp-content/uploads/2017/06/devider_img_2.png

06 43 10 33 68

vertel@verteltante.nl
Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me gerust een vrijblijvend berichtje.

Over Tante Es

Ik werk als verhalenverteller en interactief voorlezer voor kinderen. Bijvoorbeeld op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, kinderfeestjes en festivals. Tijdens mijn optredens komen de leukste verhalen en voorwerpen uit mijn koffer.

Benieuwd wat Tante Es voor jou kan betekenen? Stuur me een berichtje! Ik kom graag vrijblijvend langs.

Volg mij ook op social media:

Contact