Sommige vragen word mij regelmatig gesteld, vandaar deze pagina waar ik antwoord geef op de meest gestelde vragen. Heb je een vraag, maar staat die er niet bij? Stuur me dan een berichtje, ik hoor graag van je!

Ja, ik ben aangemeld bij het Personenregister. De kinderopvanglocaties waar ik werk, stuur ik een koppelverzoek.
Ja, ook daar ben ik mee bekend! Ik pas mijn programma aan op het niveau van de kinderen. Als er bijvoorbeeld een taalachterstand is, dan houd ik mijn verhalen simpeler en doe ik meer met herhaling en gebaren.
Ik schrijf vrijwel al mijn verhalen zelf. Ik combineer meestal twee zelfgeschreven verhalen met één bestaand boekje.
Een optreden van Tante Es voor peuters duurt 40 a 45 minuten ongeveer. Voor dreumessen is dit korter, 15 a 20 minuten.
Ja, dat kan! Hartstikke leuk. Sowieso heb ik elke maand een ander thema in mijn koffer, vaak gerelateerd aan seizoenen en feestdagen. Maar ook op aanvraag kan ik verhalen schrijven en bedenken bij bepaalde thema's. Bijvoorbeeld bij een jubileum, ik denk graag mee!
Ja, ik heb een geldige Verklaring Omtrent Gedrag.
Een optreden voor peuters duurt ongeveer 40 tot 45 minuten en kost €47. Een optreden voor dreumessen duurt 15 tot 20 minuten en kost €20.
Tante Es komt langs op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, festivals, kinderfeestjes, bibliotheken, etc! Heb je een leuk idee waar ik goed bij zou passen? Ik hoor graag van je.
Een optreden voor peuters duurt ongeveer 40 tot 45 minuten en kost €47. Een optreden voor dreumessen duurt 15 tot 20 minuten en kost €20. Meer toelichting hierop vind je op mijn tarievenpagina.
Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag en de donderdag. Woensdag en vrijdag zijn in sommige gevallen in overleg ook mogelijk.
Ik ben ongeveer 15 minuten voor aanvang aanwezig. Dan zet ik alles klaar en zorg ik dat alles klaar staat. Vervolgens begint het leesfeest. Zijn er meerdere optredens, dan heb ik tussen twee optredens in even 5 minuten nodig om alles opnieuw klaar te zetten. Na afloop ruim ik uiteraard ook alles netjes weer op 🙂
Ik ben heel blij met mijn logo en de prachtige foto's op mijn site. De foto's zijn gemaakt door Marco Zwinkels, (www.marcozwinkels.nl) Mijn logo is gemaakt door Dorith Graef, (www.keigraef.nl)

Over Tante Es

Ik werk als verhalenverteller en interactief voorlezer voor kinderen. Bijvoorbeeld op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, kinderfeestjes en festivals. Tijdens mijn optredens komen de leukste verhalen en voorwerpen uit mijn koffer.

Benieuwd wat Tante Es voor jou kan betekenen? Stuur me een berichtje! Ik kom graag vrijblijvend langs.

Volg mij ook op social media:

Contact